Een groot aantal redenen waarom mijn 3-in-1 methode de juiste keuze is

Vraag je je af waarom Chiropraxie, Hartcoherentie of The Demartini Method® voor jou een goede keuze kan zijn of zit je met enkele andere vragen? Misschien vind je het antwoord hieronder terug, maar aarzel zeker niet om me even te contacteren via telefoon of mail. Ik neem uitgebreid de tijd om je vragen te beantwoorden.

Neen, dat is niet nodig. Je beslist helemaal zelf of je langsgaat bij een chiropractor. Hij of zij stelt zelf de diagnose en bepaalt een persoonlijk behandelingsplan voor elke patiënt. Gemiddeld telt dat behandelingsplan 4 tot 10 sessies. Ook voor de tegemoetkoming van het ziekenfonds is geen doorverwijzing van de huisarts nodig.

Ik krijg vaak de vraag of chiropraxie gevaarlijk of pijnlijk is. Laat je een manipulatie uitvoeren door een erkend chiropractor, dan is chiropraxie heel veilig. Door de universitaire opleiding is een chiropractor namelijk gespecialiseerd in de wervelzuil en weet hij of zij wanneer een manipulatie al dan niet uitgevoerd mag worden. Door jarenlange ervaring kan de chiropractor perfect zijn of haar kracht beheersen.

De behandeling doet doorgaans geen pijn. Denkt je chiropractor dat het licht pijnlijk kan zijn, dan zal hij of zij je daar meteen over inlichten. Waarom chiropraxie in sommige gevallen wel pijnlijk is, komt door ernstige klachten die je ervoor al ervaart. Die zullen nog voelbaar zijn tijdens de correctie, maar nemen niet toe. In elk geval hou ik rekening met je huidige conditie.

Zo goed als alle ziekenfondsen betalen een deel van de chiropractische behandeling terug. Contacteer voor de zekerheid jouw ziekenfonds. Voor de coaching sessies en hartcoherentie komt het ziekenfonds dan weer niet tussenbeide.

In tegenstelling tot wat je (niet) voelt, gebeurt er wel degelijk veel. Craniosacraaltherapie werkt in op een dieper niveau dat onze zintuigen niet kunnen waarnemen. Heb je heel gevoelige zintuigen, dan word je de behandeling wel gewaar.

Hartcoherent ademen heeft als doel de balans te vinden tussen het actieve sympathisch zenuwstelsel en het ontspannen parasympathisch zenuwstelsel. Die balans is meetbaar aan de hand van biofeedbackapparatuur.

Bij meditatie daarentegen is enkel het parasympathisch zenuwstelsel actief. Je ervaart een diep ontspannen gevoel.

Tijdens hartcoherentie worden neurohormonen geproduceerd. Door middel van meditatie verkrijg je verhelderende inzichten. Beide zijn dus uiterst waardevol, maar de doelstellingen zijn verschillend.

Dat kom je te weten tijdens het intake gesprek. Dat zal bepalen welke aanpak het beste is voor jou. Meestal start ik met hartcoherentie, zodat je snel tot rust komt en je emoties beheerst. Vervolgens pas ik The Demartini Method® toe om de bron van je stress aan te pakken.

In mijn praktijk kan je cash betalen, met Payconiq of met de app van je bank op je gsm.

Facturatie voor bedrijven is mogelijk. Wens je een factuur? Laat het me weten en bezorg gerust de correcte facturatiegegevens. Wat ik daarvoor nodig heb: de bedrijfsnaam, het adres, het ondernemingsnummer, je e-mailadres en een vermelding waarvoor je een factuur wenst.

Spreekt 1 behandeling je meer aan dan de combinatie van 3 verschillende behandelingen, dan kan je enkel daarvoor bij mij langskomen.

De complete 3-in-1 methode is aangeraden wanneer je sneller een optimaal resultaat wenst, aangezien de verschillende aanpakken elkaar versterken.

Zorgen stress of een burn-out al langere tijd voor hinder, dan is 1 behandeling niet voldoende om je klachten te verminderen. De combinatie van de 3 behandelingen is dan onontbeerlijk.

Heb je nog een andere vraag?

Contacteer mij en ontdek waarom mijn aanpak een uitweg kan bieden.

Contacteer mij.