Creëer opnieuw mentale ruimte met een persoonlijke coach

The Demartini Method®

Tijdens onze coaching sessies pas ik The Demartini Method® toe. Deze van oorsprong Amerikaanse methode wordt in meer dan 60 landen wereldwijd toegepast om stress te verminderen en conflicten op te lossen.

Het doel van The Demartini Method® bestaat erin om met een ruimer, gebalanceerd perspectief te kijken naar gebeurtenissen zodat jouw emotie en stress oplossen.

Door heel specifieke vragen te beantwoorden, verandert je blik op de stresserende gebeurtenissen. Je ziet de situatie anders, ruimer. Nieuwe perspectieven openen zich. Jouw emotie neemt af, de lading is weg, je sleept het niet meer mee. Je ervaart weer innerlijke rust en vrede..

Coaching

Hoe ga ik als The Demartini Method® coach te werk?

Tijdens een verkennend gesprek bespreken eerst we je huidige situatie. Heb je stress, is er sprake van een burn-out? Welke emoties overheersen er? Worden die veroorzaakt door een huidige gebeurtenis of door iets uit het verleden wat je meesleept? Heeft dit een impact op je gezin, je sociale leven, je job of je gezondheid?

Wat belangrijk voor ons is, bepaalt hoe we naar situaties kijken en in welke mate het ons emotioneel raakt. Daarom onderzoeken we eerst wat dit voor jou is.

Vervolgens laat ik je d.m.v. heel specifieke vragen eigen aan de methode je blik verruimen. Je wordt je bewust van andere aspecten van je stresserende situatie die tot dan verborgen zaten in je onderbewustzijn.
“Daar had ik nog niet aan gedacht” en “Zo had ik het nog niet bekeken” is wat ik vaak hoor.  Geleidelijk aan lost elk onderdeel van je negatieve emotie op tot er begrip, verdraagzaamheid, inzichten, dankbaarheid en liefde overblijven.

Voor wie is deze coaching aangeraden en welke resultaten kan je verkrijgen?

Coaching volgens The Demartini Method® kan je helpen bij eender welke emotie. Ben je kwaad, voel je een ergernis of draag je een schuldgevoel met je mee? Ben je in conflict met iemand of lijdt je onder een stresserende situatie? Door deze methode leer je dusdanig anders kijken dat jouw emotie of stress geen reden van bestaan meer heeft.

Eens je deze unieke methode met mij ervaren hebt, kan je deze zelfstandig steeds verder blijven toepassen. Je zal anders in het leven staan, met meer emotioneel evenwicht en mentale veerkracht doordat je zal geleerd hebben ruimer naar gebeurtenissen te kijken.
Zelf pas ik The Demartini Method® dagelijks toe, soms voor heel kleine irritaties, soms voor grotere emoties. Ik voel me hierdoor emotioneel rustiger en stabieler dan vroeger. Ik kan mijn leven niet meer inbeelden zonder deze waardevolle inzichten!

Onderstaande resultaten kan ook jij bekomen:

  • vredig gevoel
  • innerlijke rust
  • mentale ruimte
  • minder ‘bagage’
  • betere zelfkennis
  • verantwoordelijkheid
  • inzicht in oorzaak en gevolg
  • emotionele stabiliteit
  • meer veerkrachtig

Getuigenissen

Christine

"Door The Demartini Method heb ik geleerd om niet overhaast te gaan reageren maar om eerst te analyseren. Waarom gebeurt dit? Waarom die reactie/handeling? Door die analyse te doen kan ik mij beter inleven in een reactie/handeling en haal er het positieve uit. Ik pas dit dagelijks toe zowel op privé of professioneel vlak. Voor mijn collega’s ben ik de collega die positiviteit en rust breng in de werkomgeving en we allen huiswaarts gaan met een beter gevoel."

Anja

"Ik heb terug rust gevonden in mijn hoofd. Ik geniet meer van het moment zelf, en ben niet meer constant aan het piekeren. Het is makkelijker om met situaties die zich voordoen om te gaan, omdat ik ze nu eerst op een rustige manier bekijk en meer vanop afstand. Als er iets is, wat toch nog even blijft draaien, dan geef ik dat even aandacht, en ga ik met mezelf in gesprek, of noteer ik de dingen die mij storen, en zoek ik naar de positieve kanten om er een andere draai aan te geven. Mijn wisselstemmingen zijn zo goed als weg, ik ben echt blij dat ik bij jou geweest ben, bedankt."

Sylvie

"Toen ik bij jou kwam voelde ik een diepe onrust in mezelf.  Onze sessies hebben ervoor gezorgd dat ik andere inzichten kreeg, deze gaven me de kans om terug innerlijke rust te krijgen. Hoofd en hart zijn terug in balans. Ik was al een tijd op zoek naar mezelf en jij hebt me de eerste stappen helpen zetten om mezelf opnieuw te leren begrijpen. Ik voel me nu sterker en zekerder. Bedankt.” 

Katty

"Dankzij "The Demartini Method" kon ik eindelijk een ingrijpende gebeurtenis uit het verleden / mijn kindertijd, een passende plaats geven. Het steeds terugkerend lijden en de belemmeringen in keuzes en acties werden vervangen door rustgevende gevoelens vol dankbaarheid en kracht. Persoonlijke noden zijn nu duidelijker omkaderd en geschetst. De intense ontlading na de sessie is enorm. Je voelt je zo vrij in je hoofd, alsof er daar plotseling extra ruimte is."

Kristof

Langs deze weg wens ik u nog eens te bedanken voor de hulp die ik van u mocht ervaren de voorbije maanden. Je was steeds een luisterend oor en bereid om mij op korte termijn verder te helpen. Mede dankzij uw steun en de gesprekken die ik met u voerde heb ik mijn moeilijke periode achter mij kunnen laten. Ondertussen gaat het met mij veel beter en heb ik goeie moed op de toekomst. Nogmaals dank!

Wil je ook persoonlijk begeleid worden door mij?

Boek een verkennend gesprek:

Maak een afspraak of contacteer me

Meer weten?

Lees mijn blogs over The Demartini Method® en over burn-out